Programi za decu

U današnje  vreme, kada deca sve manje vremena provode u igri, uglavnom sedeći pored kompjutera ili gledajući televiziju, važno je da roditelji imaju svest o potrebi dece da se bave sportom na adekvatan način. Neophodno je da sport postane sastavni deo dečijeg  života, jer adekvatno osmišljeni programi i dozirane fizičke aktivnosti deci pružaju zadovoljstvo, zabavu i opuštanje.

Imajući ovo u vidu, naš klub vam nudi programe uz koje će se vaše dete pravilno razvijati i sticati zdrave navike.

 

ŠKOLICA SPORTA

Osnove sporta i sportske kulture za dečake i devojčice uzrasta od 4 do 7 godina. Uz pomoć stručnih lica izaberite pravi sport za vaše dete a pre svega pomognite mu da se pravilno razvija. Oblik i građa tela, karakter, temperament bitni su faktori predispozicije za odgovarajuci sport. Jednovremeno učeci se disciplinovanom vežbanju i takmičenju sa drugima, dete se osposobljava za samostalnost i pobedjivanje u daljem zivotu.

Akcenat stavljamo na razvoj motoričkih sposbnosti dece. Kroz igru i vežbe spretnosti i okretnosti povećava se stepen motoričke sposobnosti kod dece predškolskog i ranog školskog uzrasta.

Ispravljanje deformiteta i nepravilnog držanja tela, koji su posledica predugog sedenja ispred televizora, računara i nedostatka mesta na kojima bi dete potrošilo, na pravi način, višak energije.

Bitan faktor u razvoju predstavlja socijalizacija deteta i razvijanje njegovog takmičarskog duha, bilo da je u pitanju sport ili neka druga oblast života.

Termini: utorak i petak od 17.45 časova.

Kontakt telefon: 064 124 43 43

 

 

 

KOREKTIVNO VEŽBANjE

Program je individualan za svako dete, a sprovodi ga fizioterapeut.

Vežbe imaju za cilj jačanje mišića posture, mišića leđa, mišićnog midera i ekstremiteta.

Kod dece gde je ustanovljen već neki od deformiteta individualno se rade vežbe za korekciju.

Mogu se tretirati sve vrste posturalnih deformiteta.

Čas traje 45 minuta, uz upotrebu rekvizita, kroz igru i zabavu, postiže se željeni efekat.

Termini se zakazuju.

Telefon: 064/124 43 43