Programi za odrasle

U današnje vreme, kada je tempo života brži nego ikad a stres prisutan u svakom segmentu života, očuvanje zdravlja i održavanje fizičke kondicije predstavlja ozbiljan problem. Zato smo se mi potrudili, da ponudom programa fizičkih aktivnosti izađemo u susret svim korisnicima.

 

 

PILATES

Pilates je program koji značajno menja izgled tela i gradi snagu bez dodatnog napora, stvarajući telo sa zategnutim butinama i ravnim stomakom. On uči telo dobrom držanju i jednostavnim, gracioznim pokretima.
Cilj pilatesa je da isteže i jača mišiće i poboljšava njihovu elastičnost, stvarajući snažno ''jezgro'' ili centar tela. Ovo jezgro se sastoji od dubljih stomačnih mišića i mišića duž kičmenog stuba. Pilates deluje na celo telo, čak i zglobove i stopala, tako što vežbe deluju na nekoliko grupa mišića istovremeno kroz lagane, kontinuirane pokrete.
Pilates je bezbedan, suptilan sistem vežbi koji odgovara svima, bez obzira na godine i kondiciju. Pravilno disanje je ključno i omogućava da se izvedu pokreti sa maksimalnom snagom i efikasnošću.

Pilates sa Aleksandrom: ponedeljak, sreda  i petak od 19.30 časova.
Pilates sa Snežanom: ponedeljak i sreda od 20.30 časova, utorak, četvrtak i subota od 11.00 časova.

 

 

JOGA

 

Dragocena iskustva pretočena u jedinsvenu praksu i podučavanje joge sa elementima šamanizma. Šamanizam je pragmatična disciplina koja sa veoma jednostavnim pokretima utiče na energetske tokove tela koji utiču na fizičku i mentalnu ravnotežu. Unutrašnja ravnoteža se odražava i na životna iskustva. Razrađen kompleks vežbi predstavlja na najednostavniji način za uspostavljanje energetske ravnoteže i sticanja mladosti, zdravlja i vitalnosti.

Joga sa Aleksandrom: utorak i četvrtak od 19.30 časova.
Joga sa Jelenom: ponedeljak i četvrtak od 17.45 časova.

 

FIT BODY WORKOUT

 

Trening je namenjen osobama svih uzrasta, bez obzira na stepen fizičkepripremljenosti, dakle, bez obzira da li ste početnik ili spadate u grupu naprednih vežbača koristimo potencijal kojim raspolažemo. Vežbe su parternog karaktera i mogu se izvoditi sa ili bez rekvizita. Lopte, tegići, trake, steperi, učiniće vaš trening zanimljivijim. Kombinacijom različitih vežbi aktiviraju se sve grupe mišića, koje uz pratnju muzike, stimulativno deluju na vaš napredak u oblikovanju i definiciji mišića celog tela. Trening započinjemo laganim zagrevanjem (5-10 min), a završavamo postepenim istezanjem, odnosno snižavanjem srčane frekvence. Prilikom izvođenja vežbi koristimo snagu sopstvenog tela ili neki od rekvizita i time aktiviramo sve grupe mišića. Akcenat ovog treninga je na jačanju stomačnih mišića, gluteusa i nogu. Spada u treninge jakog inteziteta kojim ćete povećati svoju snagu, izdržljivost, i povoljno uticati na redukciju masnog tkiva. Bićete zadovoljni, srećni i u dobroj formi.

Termini: utorak i petak od 18.30 časova, četvrtak od 21.00 čas.

 

ZUMBA FITNESS

 

Program „ZUMBA FITNESS“ je visoko energičan fitnes program koji kombinuje klasične fitnes vežbe i jednostavne plesne korake.To je, zapravo, klasičan aerobik u zabavnoj interpretaciji. Zasniva se na kombinaciji elemenata klasičnog aerobika i elemenata plesa (samba, salsa, rumba, ća ća ća, mambo...).
Zumba fitness je izvanredna rekreativna mogućnost za opuštanje od svakodnevnih briga, relaksaciju i poboljšanje raspoloženja, a njen glavni adut je poboljšanje opšte kondicije (gipkost, snaga, koordinacija, redukcija masnog tkiva, fleksibilnost...).
Zumba fitness je idealan za postizanje optimalne energetske ravnoteže - oslobađamo se stresa kao glavnog uzročnika mnogih bolesti. Ovaj način vežbanja pozitivno utiče na stanje kardiovaskularnog i respiratornog sistema.

Termini: sreda od 18.30 časova, petak od 20.30 časova i nedelja od 11.00 časova.

Informacije: 064 124 43 43

 

 

 

 

INDIVIDUALNI TRENINZI