Programi za odrasle

U današnje vreme, kada je tempo života brži nego ikad a stres prisutan u svakom segmentu života, očuvanje zdravlja i održavanje fizičke kondicije predstavlja ozbiljan problem. Zato smo se mi potrudili, da ponudom programa fizičkih aktivnosti izađemo u susret svim korisnicima.

 

 

PILATES

Pilates je program koji značajno menja izgled tela i gradi snagu bez dodatnog napora, stvarajući telo sa zategnutim butinama i ravnim stomakom. On uči telo dobrom držanju i jednostavnim, gracioznim pokretima.
Cilj pilatesa je da isteže i jača mišiće i poboljšava njihovu elastičnost, stvarajući snažno ''jezgro'' ili centar tela. Ovo jezgro se sastoji od dubljih stomačnih mišića i mišića duž kičmenog stuba. Pilates deluje na celo telo, čak i zglobove i stopala, tako što vežbe deluju na nekoliko grupa mišića istovremeno kroz lagane, kontinuirane pokrete.
Pilates je bezbedan, suptilan sistem vežbi koji odgovara svima, bez obzira na godine i kondiciju. Pravilno disanje je ključno i omogućava da se izvedu pokreti sa maksimalnom snagom i efikasnošću.

Termini: ponedeljak, sreda  i petak od 19.30 - 20.30 i od 20.30 - 21.30 časova.

 

JOGA

 

Dragocena iskustva pretočena u jedinsvenu praksu i podučavanje joge sa elementima šamanizma. Šamanizam je pragmatična disciplina koja sa veoma jednostavnim pokretima utiče na energetske tokove tela koji utiču na fizičku i mentalnu ravnotežu. Unutrašnja ravnoteža se odražava i na životna iskustva. Razrađen kompleks vežbi predstavlja na najednostavniji način za uspostavljanje energetske ravnoteže i sticanja mladosti, zdravlja i vitalnosti.

Joga sa Aleksandrom: utorak i četvrtak od 19.30 časova.
Joga sa Jelenom: ponedeljak i četvrtak od 17.45 časova.

Informacije: 064 124 43 43

 

 

 

 

INDIVIDUALNI TRENINZI